Skip to content

Kender du, hvem der leverer internet til internetudbydere internetudbydere?

Det lykkedes os at samle vores Xfinity internet med et kabel-tv-pakke-begge sammen koster mindre, end hvis vi lige har købt internet. Derfor er du nødt til at teste, om en given billig høj hastighed Internet bundle er virkelig, hvad det foregiver at være. HughesNet-planer tilbyder alle den samme downloadhastighed på 25 Mbps. I en begrænset periode inkluderer alle planer et års Disney Plus gratis. En af de primære fordele ved at ansætte en sådan plan ville omfatte den pålidelige service, som tjenesteyderen leverer. Du kan betale for kabel internet som en del af din samlede kommunikation regningen, men selve forbindelsen er stadig leveres af kabel-selskab. Jeg har opdaget når som helst købere teste tjenesten med rabat eller leveres ved at have en masse valg for at reducere ud af lommen bekostning, har det vist mig en større værdi til rådighed.

Nogle betatestere af Starlink rapporterer lidt højere hastigheder for den nye LEO-tjeneste med downloadhastigheder, der når op til 150 Mbps, selvom hastighederne varierer meget, da Starlink-konstellationen ikke er fuldt bygget ud endnu. Du kan tilmelde dig på Starlink’s hjemmeside og få en meddelelse, når Starlink internettet er tilgængeligt i dit område. Når det er sagt, er du mere end velkommen til at få internet-only planer, top ud på 1Gbps. Prissætning skydes i gang på $ 49 per måned for hastigheder op til 100Mbps og hopper til $ 65 per måned for hastigheder op til 940Mbps. En fordel ved 100Mbps-planen er, at du kan holde din prisfastsættelse, så længe du holder din plan. Nogle satellit internet planer teknisk tilbyde download hastigheder så hurtigt som kabel internet i nogle områder, men det sandsynligvis ikke ville synes hurtigere på grund af satellit internettets højere latenstid. En satellitforbindelse tilbyder pålidelig service til næsten alle steder i landet.

Du har sikkert allerede internetklare enheder derhjemme, og din satellitinternetudbyder kan sætte dig op med et modem / router og parabol. Menusystemerne på nogle streamingtjenester er forskellige, fjernbetjeningerne på enheder er forskellige, selv manglen på kanalnumre og behovet for at bruge søgning kan være svært at famle. Små systemleverandører fra fjerntliggende lande køber internet fra internetudbydere i rimelig størrelse via internetportaler og afleverer det derefter til deres kunder. Efter at have gjort forskningen, vidste vi, hvad vi kunne få for hvilken pris fra begge udbydere, og så henvendte vi os til Xfinity. Det lykkedes os at forhandle vores lovforslag med Comcast Xfinity ved at lade dem vide, … hurtigt bredbånd her – gobredbaand.dk – at vi havde et konkurrerende tilbud fra CenturyLink.

Du vil ikke se din internetregning krybe op og op og op med CenturyLinks pris for livet-garanti. Du bør også være parat til rent faktisk at annullere din tjeneste eller gå med en anden udbyder, hvis det firma, du taler med, bare ikke kan matche den bedre pris. Hvis du for det meste bruger internettet til grundlæggende opgaver som at kontrollere e-mail, gennemse websteder og lave lektier, er en plan som Frontier’s Simply Broadband Core med en downloadhastighed på 6 Mbps sandsynligvis alt hvad du har brug for. Hvis du ikke kan se din forbindelse ramme hastigheder på eller over, hvad din internetudbyder annoncerer, så tjek disse nemme tips til at forsøge at løse problemet selv. For at finde ud af, om du kvalificerer dig og for at finde subsidierede internettilbud i dit område, skal du tjekke nonprofit EveryoneOn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.