Skip to content

Forståelse af effekten af ÅOP på udlånsrenten

Det er ikke ualmindeligt, at personlige lån rente at variere fra den ene virksomhed til den anden. Kredit score af låntagere kan påvirke renten på personlige lån. Forbrugere med fremragende kredit vil sandsynligvis finde renter på ten.3 procent. Dem med dårlig kredit eller gennemsnitlig kredit kunne betale tolv procent. Nedenfor er en illustration af, hvordan renten for de enkelte personlige lån varierer efter kredit score, bank og andre faktorer. For at få den bedst mulige rente på ethvert lån, er det afgørende at vide, hvor de skal lede.

Online långivere vil tilbyde den laveste personlige lån renter, hvis du har en god kreditværdighed. Renten din långiver tilbyder, vil variere afhængigt af om det er en fast rente eller variabel. Disse satser kan ændres i henhold til Bank of America personlige lån rente. Den rente, du får på lånet kan være otte til ti procent, hvis du planlægger at købe en stor vare, såsom et køretøj eller hjem. Du kan få et personligt lån rente mellem seks og syv procent, hvis din kredit score er lavere.

Det nationale gennemsnit spiller også en væsentlig rolle ved fastsættelsen af et låns rente. Selv om de fleste långivere basere deres renter på kredit score, og om du er en egnet kandidat til et lån eller ej, de ønsker at se en national standard, så de kan tilbyde den bedste sats. Du har to muligheder: enten bruge nationalt acceptable satser eller bruge nationale gennemsnit til at opnå dette. Nationale gennemsnit kan være problematisk, fordi mange låntagere ikke er klar over det fulde billede. Et dårligt realkreditlån påvirker ikke enhver persons månedlige betaling. Det kan være meget vanskeligt at afgøre, hvem der betaler den højeste eller laveste sats.

Overvej din kredit historie for at øge dine chancer for at få et lån til en lavere sats. Långivere ofte overveje din kredit historie en del af deres samlede risiko, når de overvejer, om du er berettiget til et lån. Långivere overveje, hvor sandsynligt du er i stand til at betale dit lån ud, hvis du har haft en god kredit record. Du vil blive placeret i en højrisikogruppe med høje renter, hvis du har en historie, der involverer forsinkede betalinger, konkurser eller andre alvorlige økonomiske problemer.

Du behøver muligvis ikke at overveje din kredit score, når fastsættelsen af dit hurtiglån berettigelse. Men hvis dine betalinger er til tiden, og din kredit er i god stand, så du kan være berettiget til lånet. Dette vil give dig mulighed for at evaluere din nuværende økonomiske situation og afgøre, om en lavere rente lån er det rigtige for dig. Før du begynder at lede efter et lån, er det tilrådeligt at lukke eventuelle udestående balance kort. Dette vil vise långiver, at du har råd til lånet til en lavere sats.

Du kan være berettiget til et lån sigt med en lavere ÅOP, hvis du har et behov. Nogle långivere giver dig mulighed for at overføre saldoen til en konto på en lavere ÅOP. Dette kan spare dig hundredvis hver måned. Det er bedst at forhøre sig med långiver om en 0% ÅOP aftale. Dette kan dog hjælpe dig med at spare tusinder over din låneperiode. For at sænke dine månedlige betalinger, overveje et lån med lavere renter og en kortere sigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.