Skip to content

Halloween kostumer fra Asien

Halloween kostumer er kostumer, der bæres før eller på Halloween. Dette er en årlig begivenhed, der falder den 31. oktober hvert år. En irsk version af Halloween blev afholdt i oldtiden. Børn tilbød at ofre deres kroppe for held. Deres familier ville ikke spise kød den dag, så de ville ofte udføre denne handling. Den første henvisning til Halloween kostumer i Halloween er fra Skotland. Ifølge legenden klædte unge mænd sig ud som får for at jage højlandets onde heks ved hjælp af høtyve. Denne praksis forårsagede ingen skader.

Halloween kostumer i dag er så sjovt. Børnekostumer med skræmmende figurer er meget populære, såsom Walking Dead’s inficerede mand, Cleopatra, eller den super-populære Jack O’Lantern af filmen A Nightmare On Elm Street. Forældre tager også notits af Halloween og mange børn klæde sig ud som skræmmende væsner til trick-or-treat. Nogle gange giver forældrene slik til deres heldige børn. Børn elsker trick-or-behandling og få slik fra fremmede er sjovt.

Voksne kan også komme ind i Halloween ånd ved at klæde sig ud i udarbejde oktoberfest tøj, såsom en irsk gambler kostume og en joker klædt i sort, skræmmende tøj. Du kan også trick-or-treat i voksne kostumer, der skildrer andre skræmmende figurer, såsom spøgelser, monstre og hekse. Den nuværende samling af mest skræmmende Halloween kostumer omfatter ikke klovne eller jokere. De er mere sofistikerede og omfatter vampyr outfits, bat vinger, varulve, og andre skræmmende stilarter.

Det er ikke svært at finde det bedste udvalg af Halloween kostumer. Online Halloween kostume butikker er dukket op som en måde at finde de mest skræmmende kostumer. Disse butikker tilbyder alt hvad du behøver for Halloween aften underholdning med din familie og venner.

Der er mange websteder, der tilbyder denne type kostume til kvinder, der ønsker at være smukke handelspiger. Oriental Trading Kostumer og Hijo Dekorationer er specialiseret i at sælge smukke orientalsk stil kostumer med autentisk asiatisk flair se julesweaters her. Disse kostumer var inspireret af den japanske fortælling “The Ghost in the Mirror”, der foregår i middelalderens Japan. Spøgelset i spejlet fortæller historien om en ung kvinde, der er og bliver besat af et spejl, der giver hende mulighed for at se sin døde bror. Hun bliver mere besat af spejlet og begynder at myrde enhver, der krydser hendes vej, selv hendes søster!

Andre asiatiske Halloween kostumer omfatter kinesiske stjernetegn kostumer og filippinske kostumer. Disse kostumer var inspireret af de sande historier om nomadiske stammer fra Mongoliet og Kina, der troede på ånden i hvert dyr, de repræsenterede. Du kan også finde mange asiatiske kostumer, herunder thailandske, indiske og malaysiske kostumer, samt vietnamesiske, vietnamesiske og indonesiske kostumer. Hvis du leder efter den perfekte Halloween kostume, hvorfor så ikke tage et kig på disse asiatiske Halloween kostumer og have det sjovt med festlighederne?

Leave a Reply

Your email address will not be published.