Skip to content

20 Dødbringende Jordskælv Med Stærke Bånd Til Astrologi

Blue sky background with clouds and sun Han blev forskrækket over at se, ødelægge alt omkring ham på den måde, men sikkert gjorde det til færge, der krydsede bugten til Oakland, halvandenmandsseng og så ombord på et tog til New York. Jeg opdagede lige, hvor stor New York egentlig var, da jeg kom på college. Dr. Greenacre fik overført mens Dr. Bomuld fik at fortsætte sin praksis af grusomme operationer. I virkeligheden, Bomuld ofte udføres disse kirurgisk optag på trods af de patienter, skrigende og protester. På grund af dette, Bomuld mistanke om, at alle psykiske sygdomme var forårsaget af legemlige infektioner, og at den eneste måde at helbrede patienterne, var at fjerne det symptom, der forårsager infektion.

Så i 1917, han begyndte at fjerne patienter tænder, selv når deres X-Ray viste ingen ulovlige tegn på infektion. Han introducerede også ergoterapi, steg hans personale, de ikke bruger i snit, der er anlagt daglige personale-møder for at diskutere patientforløb, og gjorde sit bedste for at sikre, at de sygeplejersker, der ville forhindre vold mod patienter. Her er, hvor det hele gik galt: Bomuld, der indføres og udføres behandlinger, der er baseret på hans egne teorier om psykisk sygdom. Bomuld har haft en meget positiv og progressiv holdning til pleje af hans patienter så meget, at han gjorde op med den mekaniske begrænsninger, som mange andre hospitaler, der anvendes til at styre urolige patienter.

Hvad der er endnu mere foruroligende er det faktum, at Dr. Cotton ikke altid indhente samtykke fra patienter eller deres familier. Også kendt som Trenton State Hospital, New Jersey State Hospital i Trenton, eller mere almindeligt kendt fra gamle dage, New Jersey State sindssygeanstalt, dette hospital blev bygget i 1848. Det var den første fundament blev bygget under Kirkbride Plan af reformer-aktivist Dorothea Dix. Dr. Henry Cotton blev direktør for Trenton, Psykiatrisk Hospital i 1907. Den Schweiziske født læge, som er uddannet hos John Hopkins under psykiater Adolf Meyer. Dette er placeringen af den mentale sindssygeanstalt Trenton Psykiatrisk Hospital.

Adolf Meyer i sidste ende sendt i en anden psykiater, Dr. Greenacre, til at rapportere om de aktiviteter, som i Trenton State Hospital. Så de sendte dig væk, fordi det er, hvad de blev bedt om at gøre. På trods af hendes forskning og ledende rapport af Bomuld rædselsfulde måde at tage sig af sine patienter, Meyer i første omgang ignorerede hendes beretning, og fortalte hende, at ophøre med sit arbejde og forskning! Forestil dig, at du levede i begyndelsen af 1900-tallet. Du fik at vide, at der var noget galt med dig, kun at du ikke vidste hvad. Tak, for at komme med. Da jeg er en hund elsker jeg fandt din hub meget trist og hårdt at se på billeder. Jeg vil også tage et nærmere kig på eventuelle risici, der er specifikke for den forretning, som virksomheden opererer i.

Leave a Reply

Your email address will not be published.